aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Με τον Απόλλωνα είναι ζόρικα τα πράγματα

Εθνικός Άχνας: Με τον Απόλλωνα είναι ζόρικα τα πράγματα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μια ματιά να ρίξει κανείς στην προϊστορία ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και τον Απόλλωνα στα παιχνίδια που έγιναν στο Δασάκι την τελευταία δεκαετία, είναι εύκολο να αντιληφθεί ότι είναι ζόρικα τα πράγματα για την ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη.

Και αυτό γιατί στις 10 τελευταίες συναντήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, η λεμεσιανή ομάδα ήταν απόλυτη κυρίαρχος. Κέρδισε επτά φορές, δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα, ενώ μόλις μία φορά έχασε. Αυτή ήταν την 1η Ιανουαρίου του 2016 με το τελικό 2-0 να διαμορφώνει ο Μάριος Ηλία, ο οποίος επέστρεψε φέτος στον Εθνικό. Εννέα γκολ έχει σημειώσει η αχνιώτικη ομάδα, 20 ο Απόλλων. Αυτό από μόνο του αποτελεί άλλο ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού, έτσι ώστε να μπορέσουν να βελτιώσουν και να διαφοροποιήσουν λίγο αυτή την άσχημη παράδοση. Αγωνιστικά, όλα δείχνουν ότι ο Λαμπάν θα είναι σε θέση να διεκδικήσει φανέλα βασικού μετά και την πρεμιέρα στις 26 Αυγούστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ