aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Με τον αέρα του νικηφόρου σερί

Εθνικός Άχνας: Με τον αέρα του νικηφόρου σερί

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με τον αέρα των πέντε συνεχόμενων νικών, που αποτελούν ρεκόρ και την ψυχολογία στα ύψη, ο Εθνικός υποδέχεται την Πάφος FC με στόχο το έκτο στη σειρά τρίποντο. Η ομάδα της Άχνας, που προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της Καρμιώτισσας, είναι σε τρομερή φόρμα και πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού το τελευταίο διάστημα.

Η ομάδα της Άχνας έφερε τα κάτω-πάνω και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά έδειξε ότι είναι ικανή για παραμονή. Ο Ηλίας Χαραλάμπους θέλει να οδηγήσει την ομάδα του σε άλλη μία επιτυχία.  Με τον αέρα των 37 βαθμών, θέλει μόνο νίκη για να διασφαλίσει ακόμη περισσότερο τη θέση του.

Ο Κύπριος τεχνικός μετρά επιστροφές και θα παρουσιάσει την ομάδα του με κάποιες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Επιστρέφουν οι Χουντόμπιακ και Ταρασόφς, που εξέτισαν την ποινή τους και θα πάρουν φανέλα βασικού. Θέση στην επίθεση διεκδικεί και ο Μάριος Ηλία, που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ