aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Μαγείρεψαν πριν πεινάσουν

Εθνικός Άχνας: Μαγείρεψαν πριν πεινάσουν

Η παροιμία «πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» ταιριάζει γάντι στον Εθνικό Άχνας. Στην προσφυγική ομάδα υπάρχει ο κορμός για τη νέα σεζόν και δεν θα χρειαστούν πολλές προσθήκες. Ο τεχνικός διευθυντής Γιάννος Δημοσθένους σε συνεργασία με τον προπονητή Ντέιν Κλάφουριτς και τον πρόεδρο Κίκη Φιλίππου έτρεξαν έγκαιρα και φρόντισαν να κρατήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας και για τη νέα περίοδο, εκτός κι αν έλθει κάποια αξιόλογη πρόταση για κάποιον παίκτη που θα επιτρέψει στην Άχνα να βάλει ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο της.

Ανάμεσα στους παίκτες που ανανέωσαν το συμβόλαιό τους είναι ο τερματοφύλακας Μάρτιν Μπογκατίνοφ, ο Πορτογάλος μέσος Μιγκελίτο και ο Καμερουνέζος επιθετικός Ιμπραχίμ Κονέ. Τρεις πρωτοκλασάτοι που πολλές ομάδες θα ήθελαν στο ρόστερ τους.

Ο Μπογκατίνοφ είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Εθνικού την τελευταία τετραετία. Είναι από τους πιο παλιούς παίκτες της ομάδας, βασικός, αναντικατάστατος και αρχηγός και μάλιστα είναι και παντρεμένος με την κόρη του προέδρου Κίκη Φιλίππου..

Ο Μιγκελίτο είναι ο πιο ποιοτικός μέσος του Εθνικού με σημαντική συνεισφορά φέτος. Είναι βασικός, ενώ πέτυχε και 4 γκολ. Ο Κονέ είναι η φετινή αποκάλυψη. Εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και ο Εθνικός όχι μόνο τον ανανέωσε, αλλά τον «έδεσε» και με ρήτρα που ξεπερνά τις 250.000 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ