aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Κροατικές αναλύσεις ενόψει Ανόρθωσης

Εθνικός Άχνας: Κροατικές αναλύσεις ενόψει Ανόρθωσης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με πρωινή προπόνηση ο Εθνικός Άχνας συνέχισε χθες την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί αύριο στο Δασάκι. Πριν από την προπόνηση, ο Ντέαν Κλάφουριτς ανέλυσε μέσω βίντεο κάποια πράγματα στους παίκτες του, ενώ και σήμερα θα γίνει βιντεοανάλυση.

Ο Κροάτης προπονητής θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο κατάλληλα προετοιμασμένη η ομάδα της Άχνας, για το δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι με τους πρωτοπόρους.

Απουσίες με κάρτες δεν έχει ο Εθνικός, ενώ υπάρχουν δυο «αμφίβολοι». Ο Μπόγιαν Μαρκόφσκι έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και μάλλον θα μείνει εκτός πλάνου, ενώ ένα σφίξιμο ταλαιπωρεί τον Γκλομπάρντ, για τον οποίον θα ξεκαθαρίσει σήμερα αν θα είναι έτοιμος.

Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι διαθέσιμοι, με τον Κροάτη τεχνικό να αποφασίζει σήμερα αν θα παρατάξει την ομάδα του με τριάδα στην άμυνα ή με τετράδα. Στη σημερινή προπόνηση θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα φανερώσει κάποιες από τις σκέψεις του σχετικά με την ενδεκάδα που θα ρίξει στο ματς. Σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ