aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Καμαρώνει για τον Γιώργο...

Εθνικός Άχνας: Καμαρώνει για τον Γιώργο…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα Ανδρών έχει κερδίσει ο Γιώργος Παπαγεωργίου και αυτό έχει γεμίσει υπερηφάνεια την ομάδα του Εθνικού. Ένα παιδί των ακαδημιών κατάφερε με το σπαθί του και την αξία του να πάρει κλήση για την εθνική ομάδα από τον Ραν Μπεν Σιμόν και αυτό είναι ουσιαστικά κάτι σαν εξαργύρωση της εμπιστοσύνης που περιβάλλει ο Εθνικός τους Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Ο 22χρονος μέσος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να καθιερωθεί στον Εθνικό. Συνολικά από το 2016 όταν και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα μετρά 65 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και έξι γκολ. Με την κλήση του στην εθνική είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής είτε απέναντι στον Καζακστάν, είτε κόντρα στη Ρωσία.

Στον Εθνικό αυτή την περίοδο οι προπονήσεις θα είναι πιο χαλαρές μιας και υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ δίνεται η ευκαιρία στον Γιώτη Εγκωμίτη να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που έβγαλε η ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και να δει πώς μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη. Το βαρύ 5-1 είναι σίγουρα ένα σκορ που έχει ταρακουνήσει την ομάδα της Άχνας, όμως την ίδια ώρα κανείς δεν μηδενίζει τίποτα. Ο Εθνικός είναι μία ομάδα η οποία έδειξε αρετές και απέδειξε ότι έχει ποιότητα για να καταφέρει να πετύχει τον πρώτο και βασικό του στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ