aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Για άλλο ένα «θαύμα»

Εθνικός Άχνας: Για άλλο ένα «θαύμα»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά την ονειρική εμφάνιση και νίκη με 5-0 επί της Ανόρθωσης, ο Εθνικός υποδέχεται τον Απόλλωνα στον επαναληπτικό της ήττας που δέχθηκε στο Τσίρειο (0-2).

Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι λίγες, ωστόσο η ομάδα της Άχνας θα παλέψει για να κάνει τη σούπερ έκπληξη, να βρεθεί στα ημιτελικά όπου περιμένει η ΑΕΛ. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν έχει να αντιμετωπίσει ο Κλάφουριτς, ο οποίος προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Φανέλα βασικού διεκδικούν οι Γκλομπάρτ, Μπάμπιτς, Μαρκόφσκι και Κοστόφσκι. Για τον Εθνικό είναι σημαντικό να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα, ώστε να μπορεί με ένα γκολ να μπει δυναμικά στο κυνήγι της πρόκρισης.

Βέβαια, η προσοχή όλων είναι πολύ περισσότερο στο πρωτάθλημα και στον στόχο της παραμονής, όμως με όπλο την ψυχολογία που έπιασε… ταβάνι, όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ