aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Έβαλαν μπρος τον σχεδιασμό

Εθνικός Άχνας: Έβαλαν μπρος τον σχεδιασμό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ψες υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση με θέμα τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Εθνικού Άχνας. Παρόντες ήταν ο πρόεδρός του Κίκης Φιλίππου, ο προπονητής του Γιώτης Εγκωμίτης και ο τεχνικός διευθυντής του Γιάννος Δημοσθένους. Οι τρεις άντρες έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα, ώστε να παρθούν κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τον προϋπολογισμό και όχι μόνο.

Προς το παρόν έχουν αποχωρήσει οι Πινσέλι, Κυπριανού και Μαραθωνίτης, με τον τελευταίο να προτιμά να πάει σε κάποια ομάδα που θα αποτελεί πρώτη επιλογή. Ήδη ο Εθνικός Άχνας έχει συμφωνήσει με τον Μιγκελίτο και τον Χαραλάμπους, ενώ ανανέωσε το συμβόλαιό του o Ουκρανός Ίχορ Κουντόμπιακ, ο οποίος ήρθε στα μέσα της λήξασας σεζόν, πραγματοποιώντας 15 εμφανίσεις και σκοράροντας πέντε φορές στη Β’ Κατηγορία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα της Άχνας θα πραγματοποιήσει και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ελλάδα. Η αποστολή θα ταξιδέψει για τη Νάουσα στις 22 Ιουλίου και θα μείνει εκεί ώς την 1η Αυγούστου, διάστημα στο οποίο θα βάλει τις βάσεις για τη νέα σεζόν και θα δώσει και κάποια φιλικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ