Εθνικός Άχνας: Εκτόξευση με 17 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού

Άσχημες στιγμές και για το σωματείο της Άχνας...

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και απότομη αύξηση των θετικών κρουσμάτων στον κορωνοϊό στον Εθνικό Άχνας. Όπως επιβεβαιώνεται με ανακοίνωση από την προσφυγική ομάδα, συνολικά νέα 17 άτομα (ο πρόεδρος Κίκης Φιλίππου έκανε λόγο προηγουμένως για 22) διαγνώστηκαν θετικά στον ιό. Βάσει της ανακοίνωσης, πρόκειται για 13 ποδοσφαιριστές (14 με το χθεσινό κρούσμα) και τέσσερα άτομα από το προσωπικό του συλλόγου.

Είναι γνωστό ότι αναβλήθηκε ήδη η αναμέτρηση με τον Άρη για το κύπελλο η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα στο Τσίρειο, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος του Εθνικού με την Ανόρθωση στο Δασάκι την ερχόμενη Κυριακή. Σημαντική για το μέλλον των αγώνων του πρωταθλήματος, κρίνεται βέβαια η αυριανή συνάντηση της ΚΟΠ με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Υπενθυμίζουμε πως λίγο πριν αρχίσει το φετινό πρωτάθλημα, είχαν εντοπιστεί δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού στον Εθνικό Άχνας, κάτι που επίφερε την αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής με την ΕΝΠ, η οποίος διεξήχθη μετά από μερικές ημέρες.

Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας ενημερώνει ότι μετά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε για τον COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας μας, 13 ποδοσφαιριστές και 4 άτομα του προσωπικού βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Οι προπονήσεις έχουν αναβληθεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες που προνοούνται από το Πρωτόκολλο. Το Σωματείο μας παραμένει σε συνεχή επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας και του Υπουργείου Υγείας. Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους για την άμεση βοήθειά τους έτσι ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες του Πρωτοκόλλου εντός και εκτός γηπέδου. Μένουμε δυνατοί».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ