aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕθνικός Άχνας: Άμυνα που… μπάζει νερά

Εθνικός Άχνας: Άμυνα που… μπάζει νερά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η αμυντική λειτουργία του Εθνικού Άχνας χρειάζεται βελτίωση, κάτι που αποτυπώνεται μέσα από τους αριθμούς. Στα οκτώ ματς που έδωσε ώς σήμερα έχει καταφέρει να σκοράρει 11 φορές, ενώ δέχθηκε συνολικά 16! Δέχεται δηλαδή κατά μέσο όρο δύο γκολ ανά αγώνα.

Η τεσσάρα από τον Ολυμπιακό (0-4) και η πεντάρα από την ΑΕΚ (1-5) ήταν οι πιο μεγάλες σε έκταση ήττες και σίγουρα διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο στην αύξηση του παθητικού των μπλε. Οι αριθμοί ωστόσο χρήζουν βελτίωσης και γενικά στην ομάδα της Άχνας δουλεύουν και προς αυτή την κατεύθυνση για να γίνει πιο συμπαγής η ομάδα αμυντικά, μιας και μόνο δυο φορές κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ έχει δεχθεί γκολ σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να πάρει περισσότερα από τους… επιθετικούς της. Πέρα από τον Κονέ που πέτυχε τρία γκολ, οι Κουντόμπιακ και Κοστόφσκι έχουν από ένα. Ειδικά από τον τελευταίο, οι μπλε περιμένουν πως θα ανεβάσει στροφές για να βοηθήσει την ομάδα του, μιας και είναι μέσα σε αρκετές φάσεις, αλλά για την ώρα δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει στον τομέα σκοραρίσματος. Στον Εθνικό πιστεύουν πολύ στην αξία του και θεωρούν ότι σύντομα θα δώσει ακόμη περισσότερα. Η διακοπή δίνει την ευκαιρία να ηρεμήσει κάπως η ομάδα και να μπορέσει να παρουσιαστεί έτοιμη στο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ