aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈστειλε μηνύματα η Άχνα, περιμένει αντίδραση

Έστειλε μηνύματα η Άχνα, περιμένει αντίδραση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΣ

Η μη χρησιμοποίηση κάποιων βασικών ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με την Ανόρθωση έστειλε μηνύματα στους ποδοσφαιριστές του Εθνικού. Ο Γιώτης Εγκωμίτης δεν έμεινε ικανοποιημένος στα τελευταία παιχνίδια και ήθελε να μεταφέρει τη δυσαρέσκειά του ακόμη και σε ποδοσφαιριστές που θεωρούνται από τα «αστέρια» της ομάδας.

Οι επιδόσεις της επίθεσης στους τελευταίους αγώνες δεν ήταν οι αναμενόμενες και η τεχνική ηγεσία επιχείρησε να αλλάξει κάποια πράγματα. Πλέον, η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στο ματς με την ΑΕΛ, με τη νίκη να αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα της Άχνας. Μπορεί να έχει δύσκολο έργο, όμως μέσα στην έδρα της θα παλέψει για τους βαθμούς που θα επαναφέρουν την ηρεμία. Σε αυτή της την προσπάθεια η προσφυγική ομάδα θα έχει δυο σημαντικές απουσίες, μιας και δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Γκλομπάρτ και Κυπριανού.

Το παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού κρίνεται πολύ σημαντικό για την Εθνική μιας και αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Αν ο Εθνικός παίξει καλό ποδόσφαιρο και πάρει έστω ένα βαθμό θα ανέβει και ψυχολογικά και θα μπορέσει να προετοιμαστεί καλύτερα ενόψει των επόμενων σημαντικών υποχρεώσεων που τον περιμένουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ