aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈριξε πετσέτα ο Εθνικός

Έριξε πετσέτα ο Εθνικός

Ο τιμ μάνατζερ του Εθνικού Άχνας, Τόμης Κουής, μίλησε το μεσημέρι στον Active και αφού επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, για τη λύση των συμβολαίων και άλλων ποδοσφαιριστών, έριξε ουσιαστικά λευκή πετσέτα με την παραδοχή πως η προσφυγική ομάδα θα υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία μετά από 25 χρόνια.

«Έτσι έχουν τα πράγματα, η ομάδα μόνο με θαύμα μπορούσε να σωθεί. Ο απευθείας υποβιβασμός σημαίνει στα τέλη Φεβρουαρίου θα σταματήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών θέλουν, όμως, να συνεχίσουν να αγωνίζονται. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τα οικονομικά για να ξαλαφρώσουμε όσο μπορούμε τις υποχρεώσεις του Συλλόγου», το αρχικό του σχόλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σημαντική εξέλιξη με τον Κιπιάνι

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να κοιτάμε και την επόμενη μέρα. Πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε αρκετούς νεαρούς για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να είναι έτοιμοι στη νέα σεζόν. Ο υποβιβασμός μας έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ γιατί πέφτουμε κατηγορία μετά από 25 χρόνια. Με ένα καλό προγραμματισμό να προσπαθήσουμε να έρθουμε άμεσα πίσω στην πρώτη κατηγορία».

Καταλήγοντας, ο Τόμης Κουής έκανε ένα μίνι απολογισμό για τους λόγους που έφεραν τον Εθνικό σε αυτό το σημείο: «Η σεζόν μας είχε ξεγραμμένους από την αρχή, με το εμπάργκο και κάποια άλλα γεγονότα που δεν είναι σωστό να τα αναφέρω. Ήταν η ατυχία, αλλά ο πρώτος λόγος ήταν το εμπάργκο μετεγγραφών. Ενδιαφέρον για τον Κιπιάνι υπάρχει και από τοπικές ομάδες και από ομάδες του εξωτερικού. Είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και θα βρει τον δρόμο του να αγωνιστεί και να κάνει καριέρα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντόβπνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Καμία πρόταση για τον Κιπιάνι»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ