aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈρχεται σημαντικό οκταήμερο για την Άχνα...

Έρχεται σημαντικό οκταήμερο για την Άχνα…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο περιλαμβάνονται στο μενού για τον Εθνικό, σε διάστημα μόλις οκτώ ημερών, και η τεχνική ηγεσία καλείται να τα διαχειριστεί κατάλληλα για να έρθουν όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.

Μεθαύριο θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την Πάφος FC σε ματς με στόχο το βαθμολογικό όφελος. Στις 30 Οκτωβρίου ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ονήσιλλο και πάλι εκτός έδρας, για τον θεσμό του Κυπέλλου. Με μοναδικό στόχο ασφαλώς τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Άλλωστε, στον Εθνικό θέλουν να κάνουν μία καλή πορεία στο κύπελλο. Δεν αποκλείεται ο Γιώτης Εγκωμίτης να κάνει και κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι αυτό. Τέλος, στις 2 Νοεμβρίου έρχεται το ματς με την Ομόνοια στο Δασάκι.

Τρία παιχνίδια με τις δικές τους ιδιαιτερότητες και στον Εθνικό θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και τις επιτυχίες. Άλλωστε, με 10 βαθμούς η ομάδα δεν έχει την πίεση που έχουν άλλοι που βρίσκονται πολύ πιο κάτω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ