aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕπιβεβαίωση: «Θα εγγραφεί ο Γκούγκα»

Επιβεβαίωση: «Θα εγγραφεί ο Γκούγκα»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο τιμ μάνατζερ του Εθνικού, Τόμης Κουής, σχετικά με τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή Γκούγκα Παλαβαντισβίλι. Υπενθυμίζουμε ότι την εν λόγω μετεγγραφική κίνηση αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy (πατήστε εδώ).

Αναλυτικά: «Ήταν μαζί μας και πέρσι το καλοκαίρι. Ήταν πριν να οριστικοποιηθούν οι περιορισμοί του εμπάργκο και δεν έγινε η ένταξη του στην ομάδα. Αποφασίσαμε όμως να το πράξουμε αυτή την στιγμή. Θα είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που θα εγγραφεί στην μετεγγραφική Ιανουαρίου. Αυτό που πράξαμε, επειδή τον είχαμε στο στόχαστρο, ήταν να μιλήσουμε με τον προπονητή, τον γνωρίζει. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, έχει φουλ συμμετοχές και έχει αγωνιστεί στην Εθνική Γεωργίας. Είναι σημαντικό ότι είναι παίχτης με ποιότητα. Είναι στοχευμένη μετεγγραφή. Μπορεί να εξαντλήσουμε και τις τέσσερεις μετεγγραφές.

Για τον Κιπιάνι και το ενδιαφέρον της ΑΕΛ: «Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μου πέραν από αυτά που γράφτηκαν. Γι’ αυτό θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ