aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕπιθετικό σχήμα και πίστη για το τρίποντο

Επιθετικό σχήμα και πίστη για το τρίποντο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός υποδέχεται την Ανόρθωση στο Δασάκι και θέλει νίκη για να ανέλθει βαθμολογικά. Η ομάδα της Άχνας δεν νιώθει άνετα στη βαθμολογία και είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για να κερδίσει και να πάρει σημαντική ανάσα. Η αποστολή της είναι δύσκολη, όμως έχει πίστη και αισιοδοξία για το τρίποντο.

Ο Βάλντας Ιβανάουκας μελέτησε την Ανόρθωση και αποφάσισε το πώς θα την αντιμετωπίσει η ομάδα του. Δεν θα αλλάξει τακτική. Ο Λιθουανός τεχνικός θα παρατάξει σχήμα με δύο επιθετικούς, τους φορμαρισμένους Ζελάγια και Κατσιαράβα, για να κάνει τη ζημιά στην «Κυρία». Ο Αράμπαλ εξέτισε την ποινή του και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα. Εκτός πλάνου είναι οι τραυματίες Ενέσκου και Μπογκντάν.

Η πιθανή ενδεκάδα: τερματοφύλακας ο Πρότσιεκ, ακραίοι μπακ οι Κυπριανού και Φιλίποφ, κεντρικοί αμυντικοί οι Στόιτσεφ και Κρατσιούνοφ, στη μεσαία γραμμή οι Πιντσέλι, Ντόβπνια ή Αράμπαλ, Κιπιάνι, Χατζηβασίλης και επιθετικό δίδυμο οι Ζελάγια, Κατσιαράβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ