aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Επίθεση» σε Νεοφυτίδη: «Τέτοιες δηλώσεις μάς προσβάλλουν»

«Επίθεση» σε Νεοφυτίδη: «Τέτοιες δηλώσεις μάς προσβάλλουν»

«Βολές» κατά του εκτελεστικού πρόεδρου του ΠΑΣΠ, Σπύρου Νεοφυτίδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας. Ο Κίκης Φιλίππου μιλώντας στον Super Sport FM (104,0) τόνισε ότι με τα όσα έχει αναφέρει δημόσια ο Σπύρος Νεοφυτίδης προσβάλει τα σωματεία και τους πρόεδρούς τους, επεσήμανε πως δεν είναι η ώρα για να χωριστούν σε στρατόπεδα και πως όλοι πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους.

Η σχετική τοποθέτηση: «Ετοιμάζει ένα σχέδιο η ΚΟΠ και ορίστηκε και μια επιτροπή για να μιλήσει με τον ΠΑΣΠ. Εγώ θέλω να  μεταφέρω την άποψη μου στον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ ,Σπύρο Νοεφυτίδη. Εγώ πάντα ήμουν υπέρ των δικαιωμάτων των ποδοσφαιριστών και όσοι πέρασαν από τον Εθνικό κανείς δεν έχει παράπονο από τον Κίκη Φιλίππου. Αυτή την στιγμή υπάρχει μια εμπόλεμη κατάσταση, μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Μπορεί κάποιοι να έχουμε πέντε μπακκίρες στην άκρη για να περάσουμε αλλά είναι και οι άλλοι που δεν ξέρουν αν θα έχουν φαγητό την επόμενη μέρα και αυτό δεν θα σταματήσει αύριο ή μεθαύριο. Όταν ο κ. Νεοφυτίδης λέει ότι “κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να μην πληρώσουν τους ποδοσφαιριστές”, τέτοιες δηλώσεις από έναν παράγοντα που αντιπροσωπεύει τους ποδοσφαιριστές δεν είναι σωστές. Ο φίλος ο Σπύρος γνωρίζει πολύ καλά ότι τα σωματεία κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Άλλαξε πολύ η συμπεριφορά των παραγόντων απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Αν σήμερα υπάρχει ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι λόγω των σωματείων και των παραγόντων. Ο Σπύρος δεν σκέφτεται περισσότερο από εμάς τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι ώρα να χωριστούμε στα δύο. Αν η επόμενη μέρα δεν έχει ποδόσφαιρο στην Κύπρο και δεν υπάρχουν ούτε ποδοσφαιριστές τότε ποιον θα εκπροσωπεί ο φίλος μου ο Σπύρος; Πρέπει όλοι μαζί να βάλουμε νερό στο κρασί μας για να υπάρξει επόμενη μέρα».

Διαβάστε επίσης: «Θα στείλουμε εισηγήσεις στην ΚΟΠ, δεν ρισκάρουμε να επιστρέψουμε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ