aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕπιτέλους... επιβράβευση για Εθνικό

Επιτέλους… επιβράβευση για Εθνικό

Μέσω της επίσημής της ιστοσελίδας, η διοίκηση του Εθνικού Άχνας αναφέρεται στο νικηφόρο αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά:

“Επιτέλους η πολύ καλή εμφάνιση αλλά και τα ψηλά ποσοστά ευστοχίας που είχε ο Κατσιαράβα στο παιχνίδι με τήν Καρμιώτισσα επιβραβεύτηκαν με βαθμολογικό κέρδος. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατέβαλαν πολύ μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος κατάφεραν να κερδίσουν την Καρμιώτισσα που φέτος ξεκίνησε αρκετά καλά την χρονιά και είχε απαιτήσεις στο παιχνίδι. Απαιτήσεις που γρήγορα εξανεμίστηκαν αφού απο το 30’ που προηγηθήκαμε φάνηκε ότι δύσκολα η εύκολα θα παίρναμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που τόσο πολύ είχαμε ανάγκη.

Μια νίκη που μας γεμίζει με ικανοποίηση αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον γιατί η μεστή εμφάνιση και η προσπάθεια βάζουν τις βάσεις για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα καθώς και μια καλή χρονιά μακριά απο περιπέτειες.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν είχαν καλή απόδοση και σίγουρα βάζουν δύσκολα στον Ιβανάουσκας λαμβάνοντας υπόψιν ότι σύντομα στην διάθεση του θα έχει και τους Γκρικαλάβα, Τσικάρσκι που ήταν τραυματίες αλλά και τον Κρατσούνοβ που ήταν τιμωρημένος.

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις και ο Ενέσκου. Σήμερα η ομάδα είχε ρεπό και απο αύριο μπαίνει στην προετοιμασία για τον επόμενο πάρα πολύ δύσκολο αγώνα με τον φιλόδοξο Απόλλωνα στην Λεμεσό”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ