aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈπεσε με τα μούτρα στη δουλειά ο Ιβανάουσκας

Έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά ο Ιβανάουσκας

Στην εποχή Βάλντας Ιβανάουσκας πέρασαν στον Εθνικό Άχνας. Ο 50άχρονος Λιθουανός τεχνικός ανέλαβε από χθες τα καθήκοντά του και προπόνησε για πρώτη φορά την ομάδα της Άχνας και μάλιστα πραγματοποίησε διπλή προπόνηση.

Τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από το Δασάκι είναι πως πρόκειται για φιλόδοξο προπονητή, που αρέσκεται στην αγωνιστική πειθαρχία. Επίσης, έδειξε να έχει αρκετή όρεξη για δουλειά και παρουσιάζεται αποφασισμένος θα βγάλει τον Εθνικό από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει.

Μάλιστα, όπως εκφράστηκε στους παράγοντες του Εθνικού, ήρθε στην Κύπρο για να πετύχει στο έργο του και όχι για να περάσει τον καιρό του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιβανάουσκας είναι ο πρώτος Λιθουανός προπονητής που θα εργαστεί στην Κύπρο, άλλο ένα επιπρόσθετο κίνητρο για να πετύχει στον Εθνικό.

Το πρόβλημα για τον Ιβανάουσκας είναι ότι έχει στη διάθεσή του σχεδόν την μισή ομάδα αφού υπάρχουν πολλοί τραυματίες ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, εκτός προπονήσεων είναι οι Πινσέλι, Κιπιάνι, Γκαβρίλα, Χατζηβασίλης, Γκρικαλάβα, Σικάρσκι, Φιλίποφ. Η διακοπή, πάντως, προσφέρεται για τον Λιθουανό τεχνικό αφού θα μάθει περισσότερα πράγματα για την ομάδα και τους παίκτες του.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει στο Μακάρειο τη Δόξα και ακολούθως τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Δύο πολύ δύσκολες αποστολές αλλά με τον Ιβανάουσκας στον πάγκο της η ομάδα της Άχνας ελπίζει ότι θα πάρει θετικά αποτελέσματα και θα ανέλθει βαθμολογικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ