aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈπεσαν πάνω στον Πινσέλι

Έπεσαν πάνω στον Πινσέλι

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η πορεία της αποθεραπείας του Εντουάρντο Πινσέλι εξελίσσεται πολύ καλά και στον Εθνικό Αχνας αισιοδοξούν ότι θα δηλώσει «παρών» στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Αλκή. Ο Βραζιλιάνος μέσος που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, νιώθει πολύ καλύτερα. Το ιατρικό τιμ του Εθνικού έχει πέσει πάνω στον Πινσέλι για να ετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται και να ηγηθεί της ομάδας στη δύσκολη πρεμιέρα. Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής έχασε την προετοιμασία. Είναι όμως έμπειρος και ο Γιώτης Εγκωμίτης θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Στο Δασάκι εκτιμούν ότι με τους Πινσέλι και Ενέσκου στο αρχικό σχήμα, ο Εθνικός θα είναι πολύ πιο δυνατός στη νέα σεζόν. Ο Ενέσκου, υπενθυμίζουμε, προέρχεται επίσης από τραυματισμό. Οι δύο παίκτες μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ καλό δίδυμο στη μεσαία γραμμή και να βοηθήσουν την ομάδα στη δύσκολη αγωνιστική περίοδο που έρχεται. Ο Βραζιλιάνος μαζί με τον Ρουμάνο αγωνίστηκαν σε αρκετά παιχνίδια πέρσι και γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου.

Ο Εθνικός έχει καλό πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και θέλει να το εκμεταλλευτεί. Η ομάδα της Άχνας προσδοκεί πως θα αντλήσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί μέχρι τον Ιανουάριο για να κρατηθεί «ζωντανή» και να ενισχυθεί στη μετεγγραφική περίοδο για να κάνει την αντεπίθεσή της. Με το ξεκίνημα έχει δύο παιχνίδια στο Δασάκι και θέλει να κάνει 2Χ3. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Εθνικός τα λέει με την Αλκή και στη 2η αγωνιστική αντιμετωπίζει την Πάφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ