aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕπανέρχεται ο Στόιτσεφ, όχι όμως και ο Ρόκας

Επανέρχεται ο Στόιτσεφ, όχι όμως και ο Ρόκας

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Μπόρις Στόιτσιεφ (αριστερά στη φωτό) εξέτισε την ποινή του και την Κυριακή, στον αγώνα με τον Ερμή, θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Εθνικού. Ο Βούλγαρος αμυντικός, που αποβλήθηκε στον αγώνα με την Ομόνοια και δεν αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό, είναι έτοιμος για να πάρει και πάλι θέση στο κέντρο της άμυνας. Μαζί με τον Ντόβπνια θα αποτελέσουν το δίδυμο. Ο Ρόκας θα χάσει και το επερχόμενο ματς. Ο Κροάτης αμυντικός τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ομόνοια και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς με την ΑΕΛ την επόμενη αγωνιστική.

Στο Εθνικό άφησαν πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό, γύρισαν σελίδα και βλέπουν τον αγώνα με τον Ερμή. Ο Γιώτης Εγκωμίτης μίλησε στους παίκτες του, επισήμανε τα λάθη τους και τους κάλεσε να σηκώσουν το κεφάλι, να πεισμώσουν περισσότερο και να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τον Ερμή. Επίσης, τους έστειλε και το μήνυμα πως, εάν συνεχίσουν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο θα έρθουν και οι βαθμοί.

Ο τεχνικός του Εθνικού παρακολούθησε τον Ερμή στον αγώνα του με τον Απόλλωνα και γνωρίζει πως θα τον αντιμετωπίσει. Το παιχνίδι της Κυριακής κρίνεται πολύ σημαντικό για την ομάδα της Άχνας. Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Ομόνοια και Ολυμπιακό, έχει άμεση ανάγκη τους βαθμούς και θα πάει στη Λάρνακα έχοντας ως στόχο το διπλό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ