aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕπαφές με εξτρέμ και σέντερ φορ

Επαφές με εξτρέμ και σέντερ φορ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η προσπάθεια ενίσχυσης του Εθνικού Άχνας συνεχίζεται με την ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη  να θέλει να φέρει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων, δηλαδή την παραμονή μακριά από περιπέτειες. Στις επόμενες ημέρες, το βάρος για ενίσχυση αναμένεται να πέσει στην εξεύρεση επιθετικών.

Ήδη, έχουν ξεχωρίσει δυο περιπτώσεις. Μία για τα άκρα και μία για την κορυφή. Πρόκειται για ξένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί ξανά στα κυπριακά γήπεδα. Γίνονται επαφές και μέσα στις επόμενες ημέρες θα διαφανεί κατά πόσο θα προχωρήσουν για να κλείσουν αυτές οι μετεγγραφές. Σίγουρα υπάρχει χρόνος και η δυνατότητα να περιμένει λίγο αν χρειαστεί η ομάδα της Άχνας για να ρίξει το κασέ ποδοσφαιριστών που μπορεί να θεωρεί ότι είναι υψηλό. Το σίγουρο είναι ότι γίνονται προσεγμένες επιλογές μιας και τα οικονομικά είναι περιορισμένα και δεν υπάρχει πρόθεση να ξεφύγει η ομάδα και να προχωρήσει σε σπατάλες που θα τη βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ