aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈντονος «πονοκέφαλος» ονόματι Βανσάν Λαμπάν

Έντονος «πονοκέφαλος» ονόματι Βανσάν Λαμπάν

Ο Βανσάν Λαμπάν αποτελεί τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» για τον τεχνικό του Εθνικού, Γιώτη Εγκωμίτη, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Δόξα στο Μακάρειο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Κυπριοποιημένος Γάλλος μέσος ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση. Ενδεχόμενη απουσία του έμπειρου ποδοσφαιριστή θα είναι πλήγμα για την ομάδα της Άχνας, με βάση και την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Λαμπάν στην πρεμιέρα κόντρα στην ΕΝΠ, όντας ως ένας εκ των κορυφαίων για τους «μπλε» με το παιχνίδι να περνά από τα δικά του πόδια.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης θέλοντας να προλάβει καταστάσεις, μέσω των προπονήσεων χρησιμοποίησε στη μεσαία γραμμή τους Φοινίρη και Χαραλάμπους, επομένως ένας από αυτούς θα πάρει φανέλα βασικού, εάν δεν αγωνιστεί ο Λαμπάν. Δεν υπάρχουν οποιαδήποτε άλλα προβλήματα τραυματισμών, με τον προπονητή του Εθνικού να έχει τη δυνατότητα να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει.

Αυτή η εβδομάδα, πέραν από σκληρές προπονήσεις, περιλαμβάνει και για τους παίκτες ανάλυση της Δόξας, έτσι ώστε άπαντες να πάνε διαβασμένοι στο παιχνίδι για να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών που θα συναντήσουν απέναντι σε μια καλοκουρδισμένη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ