aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Ένας και ένας... κάνουν τρεις»

«Ένας και ένας… κάνουν τρεις»

Mε τον πιο πάνω τίτλο, «φιλοξενείται» στην ιστοσελίδα του Εθνικού Άχνας το ρεπορτάζ του νικηφόρου αγώνα με την Πάφο.

Αναλυτικά: «Ένας και ένας ήταν οι ποδοσφαιριστές μας στον αγώνα με την Πάφο καταφέρνοντας να φέρουν τους πρώτους 3 βαθμούς στο Δασάκι. Άφησαν πίσω τους την ήττα, δούλεψαν σκληρά στις προπονήσεις, πείσμωσαν και έκαναν αυτό που υποσχέθηκαν. Δίνοντας το 110% των δυνατοτήτων τους, έκλεισαν τα στόματα αυτών που τους είχαν ξεγραμμένους, αναγκάζοντας τον αντίπαλο να βγάλει 3 φορές την μπάλα από τα δίχτυα του.

Μόλις στο 5ο λεπτό η ομάδα μας άνοιξε λογαριασμό με τον Κιπιάνι που βρισκόταν στην σωστή θέση την σωστή στιγμή για σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Κόπριβετς μετά το δυνατό σουτ του Κυπριανού και την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα. Στο 38ο λεπτό και 4 λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ο 19χρονος Χαράλαμπους έκανε 2 τα τέρματα για την ομάδα μας δικαιώνοντας τον προπονητή της ομάδας μας για αυτή του την επιλογή. Άπιαστος ο Χαραλάμπους, έκανε την προβολή διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας μας.

Στη συνέχεια η αμυντική γραμμή της ομάδας μας δίδαξε σωστή λειτουργεία και τακτική, εμποδίζοντας τον αντίπαλο από το να εκμεταλλευτεί την κατοχή της μπάλας που είχε. Σε καμία περίπτωση δεν άφησαν την Πάφο να γίνει απειλητική, αφού ακολουθούσαν κάθε φάση μέχρι το τέλος. Στο 62ο λεπτό ο Κιπιάνι, όπως ακριβώς και στο πρώτο γκολ, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα σκοράροντας το τρίτο τέρμα της ομάδα μας. Σίγουρα αυτή η νίκη δεν εφησυχάζει κανένα στο Δασάκι αλλά δεν παύει να γεμίζει αισιοδοξία και χαρά τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα όσο η αγωνιστική εικόνα που έδειξε η ομάδα, γιατί όταν οι πολλοί έβλεπαν και έγραφαν μόνο για το εμπάργκο εμείς βλέπαμε ταλέντο, θέληση και επιμονή για μια αξιοπρεπή χρονιά.

Η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη και όλοι το γνωρίζουμε αλλά αυτό που κρατάμε είναι η δυναμική που έβγαλαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές μας ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι τυχαίο που αγωνίζονται στην ομάδα μας και σε καμία περίπτωση δεν είναι λύση ανάγκης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους φίλους της ομάδας μας που παρευρέθηκαν για άλλη μια φορά στο γήπεδο και βρίσκονται κοντά στον Γιώτη και στην ομάδα μας αυτή τη δύσκολη χρονιά. Ευχή μας είναι να η παρουσία του κόσμου να είναι πάντα αισθητή και η ομάδα μας να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ