aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΕμίλιο Ζελάγια: Σκοράροντας έρχεται η όρεξη

Εμίλιο Ζελάγια: Σκοράροντας έρχεται η όρεξη

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εμίλιο Ζελάγια έδειξε καλά στοιχεία και ότι μπορεί να βοηθήσει τον Εθνικό στη δύσκολη συνέχεια που τον περιμένει. Στον νικηφόρο αγώνα με την Αναγέννηση, ο Αργεντινός στράικερ σημείωσε και το πρώτο του γκολ με την κυανόλευκη φανέλα.

Ο Ζελάγια αποτέλεσε το τελευταίο καλοκαιρινό μετεγγραφικό απόκτημα του Εθνικού και μαζί με τους Γιάννη Χατζηβασίλη και Νίκα Κατσιαράβα συνθέτουν την τριάδα των επιθετικών, από τους οποίους οι Αχνιώτες περιμένουν αρκετά γκολ. Ο Ζελάγια ήταν βασικός στα τελευταία δύο παιχνίδια με τον Ερμή και την Αναγέννηση.

Ο Νίκα Κατσιαράβα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα ως βασικός, μετά την αποβολή του στον αγώνα με την ΑΕΚ και την τιμωρία, θα περιμένει ξανά την ευκαιρία του. Ο Κατσιαράβα αγωνίστηκε στο 1-1 της Γεωργίας με την Ουαλία ως αλλαγή στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Μάρτιν Μπογκατίνοφ αγωνίστηκε ως βασικός στην ήττα της Εθνικής Σκοπίων από την Ιταλία με 3-2. Ο τερματοφύλακας του Εθνικού αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και στην ήττα των Σκοπίων από το Ισραήλ με 2-1.

Δύο φορές θα προπονηθούν σήμερα οι παίκτες του Εθνικού. Ο νέος προπονητής της ομάδας, Βάλντας Ιβανάουσκας, θέλει να «γνωρίσει» καλύτερα τους παίκτες του. Την Κυριακή η ομάδα της Άχνας θα πάει στο Μακάρειο για να αντιμετωπίσει τη Δόξα και ο Λιθουανός τεχνικός θέλει νικηφόρο ντεμπούτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ