aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈμφαση στον δημιουργικό τομέα

Έμφαση στον δημιουργικό τομέα

TOY ΝΙΚΟY ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μετά την ήττα από την Αλκή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πλέον, για τον Εθνικό η νίκη επί της Πάφος FC για τη 2η αγωνιστική αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Η πρώτη ήττα… πλήγωσε τους Αχνιώτες, όμως παρουσιάζονται αποφασισμένοι να φθάσουν στο πρώτο τους τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Πάφου, στο Δασάκι.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δεν βολεύει σε καμιά περίπτωση τον Εθνικό, όσο νωρίς κι αν είναι, αφού μετά θα ακολουθήσει το εξαιρετικά δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια. Το εμπόδιο της Πάφος FC δεν αναμένεται να είναι εύκολο, όμως μέσα στην έδρα του ο Εθνικός δεν έχει άλλη επιλογή.

Η ομάδα της Άχνας παρουσιάστηκε με αδυναμίες στην πρεμιέρα και ο Γιώτης Εγκωμίτης στοχεύει μέσα από τις προπονήσεις να βελτιώσει τις αδυναμίες και να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του. Ο Κύπριος τεχνικός, που πιστεύει στην ομάδα του, επικεντρώθηκε στον δημιουργικό τομέα αφού στην πρεμιέρα ο Εθνικός δεν μπόρεσε να φτιάξει ευκαιρίες και να απειλήσει την Αλκή.

Το ευχάριστο για τον Κύπριο τεχνικός είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του. Ο Κροάτης, Νταβόρ Ρόκας, που δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα λόγω του δελτίου υγείας του, υπολογίζεται για το ματς του Σαββάτου. Ο Ρόκας αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, να παίξει δίπλα στον Στόιτσιεφ στο κέντρο της άμυνας και να μετακινηθεί στο αριστερό άκρο ο Ντόβπνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ