aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈμφαση στη μεσοαμυντική τακτική

Έμφαση στη μεσοαμυντική τακτική

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ήττα από την Πάφος FC έχει πονέσει τον Εθνικό ο οποίος με τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής έχει βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού και εκεί που πριν μερικές αγωνιστικές είχε απόσταση ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες, σήμερα είναι σε δύσκολη θέση. Και σαν να μη φθάνει αυτό, έχει και εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα μέχρι και την έναρξη των αγώνων των πλέι οφ.

Αύριο θα αναμετρηθεί με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, ακολουθεί το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό εντός έδρας όπου η νίκη είναι μονόδρομος, θα υποδεχθεί και την Ανόρθωση και στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου ο Εθνικός ταξιδεύει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το πιο βατό παιχνίδι για την ομάδα της Άχνας είναι αυτό με τον Ολυμπιακό, όμως, ρίχνοντας μία ματιά στον βαθμολογικό πίνακα, κανείς στην ομάδα δεν μπορεί να ξεχωρίσει παιχνίδια.

Όλα τα ματς είναι «μικροί τελικοί» μέχρι το τέλος και έτσι βλέπουν στον Εθνικό και την αναμέτρηση με την Ομόνοια. Ο Κλάφουριτς ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του μη μπορώντας να υπολογίζει στον τιμωρημένο Λαμπάν, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπάμπιτς που έχει κάποιες ενοχλήσεις. Αναμένεται ότι θα γίνουν αλλαγές από τον Κροάτη τεχνικό που θα δώσει έμφαση στο μεσοαμυντικό κομμάτι για να παλέψει η ομάδα του για το κέρδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ