aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈμεινε ξανά στις εντυπώσεις

Έμεινε ξανά στις εντυπώσεις

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό κρατούν την πολύ καλή εμφάνιση και την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ανόρθωση. Ο Ηλίας Χαραλάμπους δήλωσε πως δεν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, όμως, όπως τόνισε, η ομάδα του πραγματοποίησε το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο από τον καιρό που βρίσκεται αυτός στην άκρη του πάγκου. Επισήμανε επίσης πως ο Εθνικός άξιζε τουλάχιστον τον ένα βαθμό.

Με τις εντυπώσεις όμως δεν πας πουθενά. Η ομάδα της Άχνας θέλει άμεσα βαθμούς ώστε να αρχίσει να παίρνει τα πάνω της. Ο Φλοριάν Τολεμές έσπασε το ρόδι καθώς πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Εθνικού. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Φόλμπρεχτ με δύο τέρματα. Ο Εθνικός μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και βρίσκεται χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση, παρέα με τον ΑΠΟΕΛ, έχοντας τη χειρότερη άμυνα. Ακολουθεί το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο και στο μυαλό είναι μόνο η νίκη.
Νίκος Μουλαζίμης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ