aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈκρουσε τον κώδωνα ο Ιβανάουσκας

Έκρουσε τον κώδωνα ο Ιβανάουσκας

Καμπανάκι κινδύνου από τον προπονητή του Εθνικού Άχνας ενόψει του επόμενου αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΖ. Ο Βάλντας Ιβανάουσκας επεσήμανε στους παίκτες του τις δυσκολίες αλλά και τις παγίδες που κρύβει η συγκεκριμένη αναμέτρηση, και τους ζήτησε τη νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα.

Ο Λιθουανός τεχνικός παρακολούθησε την ομάδα του Ζακακίου στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στη Δόξα, πήρε αρκετές σημειώσεις και άρχισε ήδη να καταστρώνει το πλάνο αντιμετώπισής της. Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο προπονητής των μπλε δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ντόβπνια και Μπογκτάν, καθώς επίσης και τον τιμωρημένο Αράμπαλ.

Επιστρέφει ο Στόιτσιεφ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Στον Εθνικό Άχνας περιμένουν και τη σημερινή απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ για τον Εδουάρντο Πινσέλι. Ο Βραζιλιάνος παραπέμφθηκε στη Δικαστική γιατί έφτυσε σε άνθρωπο της Νέας Σαλαμίνας, μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ