aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Έκοψε» τους Λετονούς, διώχνει δύο ξένους παίκτες

«Έκοψε» τους Λετονούς, διώχνει δύο ξένους παίκτες

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Παρελθόν αποτελούν από τον Εθνικό οι Λετονοί ποδοσφαιριστές Νικίτα Μπέρεφελντς και Έντκαρ Γιερμολάγιεφ. Αμφότεροι πέρασαν για μεγάλο χρονικό διάστημα από το μικροσκόπιο του Ντανίλο Ντόντσιτς, αλλά δεν ικανοποίησαν τον Σέρβο τεχνικό, που ψάχνει για κάτι καλύτερο. Μετά το ξεκαθάρισμα με τους δύο Λετονούς έμεινε σε εκκρεμότητα το θέμα των ξένων παικτών.

Ένα θέμα το οποίο αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσει από μέρα σε μέρα. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν περισσότεροι από πέντε ξένοι και θα πρέπει να αποχωρήσουν δύο. Συγκεκριμένα, οι εφτά ξένοι που βρίσκονται στο ρόστερ είναι οι Βραζιλιάνοι Φράνκα και Ζέφερσον, οι Ρώσοι Κιπιάνι και Ντόβπνια, ο Βραζιλιάνος Αράμπαλ που ήταν και πέρσι στην ομάδα και οι Γεωργιανοί Κατσιαράβα και Ιλουρίντζε.

Εν τω μεταξύ, μετά από ένα πολύ πιεστικό και δυνατό πρόγραμμα προετοιμασίας ο Ντανίλο Ντόντσιτς έριξε τους ρυθμούς προπονήσεων. Με αυτό τον τρόπο οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιαστούν πιο φρέσκοι στο πρωτάθλημα. Αύριο ο Εθνικός θα ολοκληρώσει τον κύκλο των φιλικών αγώνων. Θα αντιμετωπίσει την Ένωση στο Δασάκι και θα είναι το τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων.

Ο Κροάτης αμυντικός Νταβόρ Ρόκατς απέχει από τις προπονήσεις λόγω προβλήματος στο γόνατο. Ο Πινσέλι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι παρών στο αυριανό φιλικό.  Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα της Άχνας θα αντιμετωπίσει ως τυπικά φιλοξενούμενη την ΑΕΖ στο Δασάκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ