aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕγκωμίτης: «Αντίπαλοι παίκτες έτρεχαν και χτυπούσαν τους δικούς μας»

Εγκωμίτης: «Αντίπαλοι παίκτες έτρεχαν και χτυπούσαν τους δικούς μας»

Για όλα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Άρη στην Β’ κατηγορία μίλησε ο προπονητής του Εθνικού Άχνας (Super Sport fm 104.0), αλλά και για το πρωτάθλημα γενικότερα.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε.

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο. Προηγηθήκαμε 2-0 όμως έγιναν κάποια πράγματα τα οποία άλλαξαν το αποτέλεσμα. Ο φακός τα έδειξε. Όταν πετύχαμε το δεύτερο γκολ διαμαρτυρήθηκε ο αντίπαλος για μη τήρηση fair play. Αυτό που δεν με άφησε ευχαριστημένο είναι ότι και να έγινε δεν δικαιούνται να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Αντίπαλοι παίκτες να τρέχουν και να χτυπούν τους παίκτες μας και αντί να τιμωρηθούν κάποιοι με δεύτερη κίτρινη κάρτα τιμωρήθηκε ο δικός μας ποδοσφαιριστής με κίτρινη κάρτα. Από κει και πέρα ήταν καλύτερος ο Άρης και ισοφάρισε με τα όσα έγιναν».

Για την καταγγελία του Εθνικού: «Τα είδαν όλοι αυτά που έγιναν και έκαναν και δηλώσεις οι άνθρωποι του Άρη που δεν είναι αλήθεια αυτά που είπαν. Δεν γίνεται κάποιος να βάζει γκολ και να τρέχουν να τον χτυπούν. Και λάθος να έγινε δεν γίνεται να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους».

Για την καταγγελία στο παιχνίδι με τον Οθέλλο:
«Υπάρχουν οι αρμόδιοι άνθρωποι να το κάνουν αυτό. Εγώ προετοιμάζω την ομάδα για ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Οθέλλο. Παίζουμε στην έδρα μας, δεν φοβόμαστε κανέναν. Ότι και να γίνει στο μεταξύ μας παιχνίδι δεν τελειώνει τίποτα, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και θα κριθούν όλα μέχρι το φινάλε».

Για τη βαθμολογία: «Εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι στην β΄ κατηγορία μετά από τόσα χρόνια στην α΄ κατηγορία. Τι είπαμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο το πρωτάθλημα. Στο ξεκίνημα έθεσαν στόχο την άνοδο 6-7 ομάδες, τώρα έμειναν τέσσερις. Είναι και η τετραπλή διαβάθμιση στην οποία εμπλέκονται και ιστορικά σωματεία. Εμείς είμαστε εντός στόχων και θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι ώστε να είμαστε μια από τις δυο ομάδες που θα ανέβουν στην α΄ κατηγορία».

Για την πρώτη κατηγορία: «Είναι όλα ανοικτά και για τίτλο και για Ευρώπη και για 4άδα αι για διαβάθμιση. Όλα θα κριθούν στην δεύτερη φάση. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ