aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈχει επίγνωση των δυσκολιών o Eθνικός Άχνας

Έχει επίγνωση των δυσκολιών o Eθνικός Άχνας

Όσο καλύτερα μπορεί προετοιμάζεται ο Εθνικός Άχνας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ. Μετά και τη σπουδαία νίκη επί της Σεβίλλη που πέτυχαν οι πρωταθλητές, η ψυχολογία τους είναι στα ύψη και σίγουρα κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των παικτών του Γιώτη Εγκωμίτη.

Εκεί που θα προσπαθήσει να «πατήσει» ο Εθνικός είναι πιθανόν στην κούραση που θα έχει ο ΑΠΟΕΛ. Βέβαια, είναι ομάδα έμπειρη που ξέρει πολύ καλά να τα διαχειρίζεται αυτά τα δεδομένα και είναι σίγουρο πως ο Εθνικός για να έχει τύχη θα πρέπει να φθάσει όλη η ομάδα σε υψηλά στάνταρ απόδοσης και να εκμεταλλευθεί κάθε λάθος του αντιπάλου.

Ο Εγκωμίτης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο το κέρδος, ενώ ταυτόχρονα δεν μπορεί να μην έχει το μυαλό του και στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του 2019 με τη Δόξα στο Δασάκι, όπου η νίκη θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην υλοποίηση της παραμονής. Δεν αποκλείεται κάποιες αλλαγές να γίνουν στο αρχικό σχήμα, όμως ακόμη ο Κύπριος τεχνικός δεν έχει δείξει κάποιες από τις προθέσεις του στις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ