aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈχει δύο ισάξιους τερματοφύλακες

Έχει δύο ισάξιους τερματοφύλακες

Ο Πάτρικ Πρότσιεκ επανήλθε μετά από αρκετό καιρό στο αρχικό σχήμα του Εθνικού Άχνας και έκλεψε την παράσταση στον αγώνα με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του χωρίς να δεχθεί γκολ και έδειξε για άλλη μία φορά ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια όποτε χρειαστεί τον Μάρτιν Μπογκαντίνοφ. Αναμένεται ότι από πλευράς διοίκησης θα καταβληθεί προσπάθεια για να παραμείνουν και οι δύο τερματοφύλακες στο ρόστερ της ομάδας και  στη νέα περίοδο.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά εν όψει του αυριανού αγώνα κόντρα στον Άρη στο Τσίρειο, ο Βάλντας Ιβανάσουσκας αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του. Δεν υπολογίζεται λόγω καρτών ο Ενέσκου, ενώ οι Κατσιαράβα και Αράμπαλ δεν είναι απόλυτα έτοιμοι και ίσως προφυλαχθούν. Στόχος των μπλε σε αυτό το παιχνίδι είναι η νίκη, που θα επιτρέψει στον Εθνικό Άχνας να διεκδικήσει με αξιώσεις την 7η θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ