aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Δύο προτάσεις για Κονέ, η μία από κυπριακή ομάδα»

«Δύο προτάσεις για Κονέ, η μία από κυπριακή ομάδα»

Ενδιαφέρον από δύο ομάδες, μία της Κύπρου και μία του εξωτερικού υπάρχει για τον Κονέ του Εθνικού Άχνας, όπως ανέφερε στον Super Sport FM o τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Ο Γιάννος Δημοσθένους σημείωσε πως το μπάτζετ της ομάδας θα είναι μειωμένο σε σχέση με φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη συμφωνία με τους παίκτες στο θέμα της μισθοδοσίας: «Υπήρχε μια συνέπεια από τη διοίκηση προς τους ποδοσφαιριστές, εκεί που χρειάστηκε η ομάδα τη βοήθεια τους, ανταποκρίθηκε».

Για το επόμενο πρωτάθλημα: «Περιμένουμε να μάθουμε την απόφαση της ομοσπονδίας. Τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όλες τις ομάδες. Θα προσπαθήσουμε για να είμαστε έτοιμοι».

Για τη δυσκολία που θα έχει ο προγραμματισμός λόγω των νέων συνθηκών: «Σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν ποδοσφαιριστές. Μας προτείνουν πάρα πολλούς και είναι δύσκολο το έργο μας. Θα γίνουν 4-5 μετεγγραφές. Έχω εντοπίσει σχεδόν όλους τους στόχους. Θα μιλήσουμε με διοίκηση και προπονητή και θα αποφασίσουμε για το πως θα προχωρήσουμε».

Για το μπάτζετ: «Θα γίνει μεγάλη μείωση. Πρώτος στόχος της ομάδας είναι να έχουμε Κύπριους ποδοσφαιριστές. Αν έχω την ευκαιρία να βρω και άλλους, θα αποκτηθούν. Ίσως να έχουμε πιο μικρό ρόστερ, για να ανεβάσω παίκτες από τη U-19».

Για τον Κονέ και αν υπάρχει πρόταση: «Έγινε μια κρούση, όμως την απόφαση θα την πάρουμε τις επόμενες μέρες».

Από κυπριακή ομάδα; «Είναι από δύο ομάδες. Μια από την Κύπρο και μια από το εξωτερικό. Θέλουμε το σωματείο να έχει κέρδος για να μπορέσει να επιβιώσει».

Για τα συμβόλαια που λήγουν: «Έχουμε κάποια συμβόλαια που λήγουν. Αυτή η βδομάδα θα είναι καθοριστική. Ευελπιστούμε ότι θα βρούμε τις λύσεις για να μας βοηθήσουν για τη νέα χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ