Δουλεύει και στο plan B ο Εγκωμίτης

Στο σημερινό (19:30) φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα στο Δασάκι...

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα ο Εθνικός Άχνας ο οποίος θα αναμετρηθεί στο Δασάκι με τη Νέα Σαλαμίνα. Οι «ερυθρόλευκοι» αρέσκονται στο να παίζουν με τριάδα στην άμυνα και αυτό βάζει σε σκέψεις τον Γιώτη Εγκωμίτη για να δοκιμάσει και ο ίδιος κάτι διαφορετικό, αφήνοντας στην άκρη, έστω για λίγο την τετράδα στην άμυνα.

Έτσι, δεν αποκλείεται η ομάδα της Άχνας στο σημερινό φιλικό να δοκιμάσει να παίξει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς για να δει ο Γιώτης Εγκωμίτης πώς ανταποκρίνονται οι παίκτες του αλλά και για να έχει έτοιμο και plan b, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Για παιδιά κάτω των 12 ετών η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ δεν θα γίνει χρήση της Κάρτας Φιλάθλου. Στο σημερινό φιλικό δεν θα μπορέσει να παίξει ο Λαμπάν ο οποίος δεν ξεπέρασε τελείως το πρόβλημά του, ενώ πολύ πιθανόν να μείνει εκτός και ο Μιγκελίτο, περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Παπαγεωργίου. Στα μετεγγραφικά δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη.

Είτε η ομάδα της Άχνας θα πάει για μία ακόμη κίνηση ενίσχυσης, είτε θα μείνει ως έχει. Το όνομα του Μάριου Ηλία εξακολουθεί να «παίζει» στο ρεπορτάζ. Το θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος Κίκης Φιλίππου, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να περιμένει μέχρι και το τέλος Αυγούστου, αν χρειαστεί, για να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια απόκτησης του Κύπριου επιθετικού ο οποίος ανήκει στην ΑΕΛ.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ