Δουλειά για να μειώσει τα λάθη του ο Εθνικός

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για ανασυγκρότηση και αυτοκριτική κατά γενική διαπίστωση, ο Εθνικός Άχνας έχει τις δυνατότητες για μια καλή πορεία...

Στο Δασάκι Άχνας, ακόμη να χωνέψουν ότι στον αγώνα με την ΑΕΚ ο Εθνικός παρουσίασε δύο πρόσωπα εντελώς διαφορετικά. πολύ καλός έως εξαιρετικός, στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά στον χρόνο των καθυστερήσεων και στο δεύτερο ημίχρονο, απογοήτευσε γεγονός που επισήμανε και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώτης Εγκωμίτης με την ελπίδα ότι τέτοια εμφάνιση δεν θα επαναληφθεί.

Σύμφωνα με τον Κύπριο τεχνικό, η ομάδα του ήταν πλήρως ανταγωνιστική για 44 λεπτά, αλλά στη συνέχεια αποσυντονίστηκε κι έκανε παιδαριώδη λάθη. «Στα προηγούμενα τρία ματς δεν κάναμε όσα κάναμε σήμερα από το 44’ μέχρι το 90’. Θα δουλέψουμε στα λάθη μας», ήταν η συγκεκριμένη ατάκα του Γιώτη Εγκωμίτη που καταδεικνύει και τη βαρύτητα των λεγομένων του.

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για ανασυγκρότηση και αυτοκριτική κατά γενική διαπίστωση, ο Εθνικός Άχνας έχει τις δυνατότητες για μια καλή πορεία, αφού το απέδειξε άλλωστε με τους επτά βαθμούς σε τέσσερις αγώνες. Αυτό που απομένει είναι η βελτίωση και διατήρηση της ηρεμίας, που θα επιτρέψει στην ομάδα να μείνει ανεπηρέαστη από το πρόσφατο αρνητικό αποτέλεσμα.

Θλίψη για το θάνατο του Δημήτρη Δημητρίου (Τσιαλή)

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Εθνικός Άχνας για το θάνατο του Δημήτρη Δημητρίου (Τσιαλή): «Το Σωματείο μας θα ήθελε να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και τη βαθιά του θλίψη για τον χαμό του Δημήτρη Δημητρίου (Τσιαλή), στενού φίλου και πιστού οπαδού της ομαδας μας. Ο κ. Δημήτρης ήταν και θα είναι για πάντα κοντά στην ομάδα μας και μέσα στην καρδιά μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιωνία του η μνήμη»

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ