aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΔοκιμές και «πρεμιέρα» Ζελάγια

Δοκιμές και «πρεμιέρα» Ζελάγια

Νέο φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα ο Εθνικός με αντίπαλο τον Οθέλλο στο Δασάκι (18:00). Είναι το δεύτερο φιλικό που θα δώσει αυτή την εβδομάδα (ηττήθηκε την Τετάρτη από τον Ερμή με 0-3) αφού ο Ντανίλο Ντόντσιτς θέλησε να καλύψει το κενό της 2ης αγωνιστικής (δεν διεξήχθη το παιχνίδι με την ΑΕΚ).

Επίσης τα δύο φιλικά γίνονται σε μία προσπάθεια του Σέρβου προπονητή να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας του ώστε στο ματς με την ΑΕΛ να έχει βαθμολογικό όφελος.  Ο Εμίλιο Ζελάγια θα πραγματοποιήσει σήμερα το ανεπίσημο ντεμπούτο του.  Ο Αργεντινός επιθετικός αποτέλεσε το τελευταίο απόκτημα του Εθνικού και ο Ντόντσιτς θα του δώσει χρόνο συμμετοχής για να δει σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται.

Εν τω μεταξύ ο Ρώσος επιθετικός Κιπιάνι και ο Γεωργιανός επιτελικός μέσος Ιλουρίντζε, που αποχώρησαν τραυματίες στο φιλικό με τον Ερμή, υποβλήθηκαν σε εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν ότι αντιμετωπίζουν κάτι το σοβαρό. Ενδέχεται μάλιστα να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό με τον Οθέλλο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν ο Κροάτης στόπερ Νταβόρ Ρόκατς.  Δεν υπολογίζονται για το σημερινό φιλικό ο Αρέστη που είναι στην Εθνική Ελπίδων και ο Κατσιαράβα που είναι με την Ελπίδων της Γεωργίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ