aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΔημοσθένους: «Η μεγάλη μάχη τώρα ξεκινά…»

Δημοσθένους: «Η μεγάλη μάχη τώρα ξεκινά…»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την ουραγό Καρμιώτισσα θα ταξιδέψει αύριο ο Εθνικός Άχνας. Ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού, Γιάννος Δημοσθένους, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας: «Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι από όλα όσα έχουμε δώσει μέχρι σήμερα στους αγώνες του Β’ Ομίλου. Είναι παιχνίδι που κρύβει παγίδες. Η Καρμιώτισσα είναι πολύ καλή ομάδα και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή». Ακόμη, επισήμανε: «Όποιος υποτιμήσει την Καρμιώτισσα θα έχει πρόβλημα. Δεν θέλουμε να χαλάσουμε ό,τι χτίσαμε με κόπο τον τελευταίο καιρό και γι’ αυτό θα πάμε υποψιασμένοι στην Πάφο, να παίξουμε σοβαρά και να κερδίσουμε».

Ο Δημοσθένους  πρόσθεσε ότι «τίποτα δεν τέλειωσε ακόμη, ο δρόμος είναι μακρύς». Και συνέχισε: «Η μεγάλη μάχη τώρα ξεκινά. Γι’ αυτό και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά σοβαρά και προσγειωμένα. Ακόμη δεν πετύχαμε τίποτα». Η προετοιμασία του Εθνικού ολοκληρώνεται σήμερα. Εκτός είναι ο Κωνσταντίνος Ηλία, ο τραυματίας Κονέ, καθώς επίσης και οι Χουντόμπιακ και Ταρασόφς λόγω καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ