aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΔικός του ο Κατσιαράβα, αλλά υπό έναν όρο

Δικός του ο Κατσιαράβα, αλλά υπό έναν όρο

Δεν σταματούν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Νίκα Κατσιαράβα να μετεγγράφεται σε ομάδα του εξωτερικού. Με τελευταία τη Ρέιντζερς Σκωτίας. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες μας από τις τάξεις του Εθνικού, ο Γεωργιανός στράικερ υπέγραψε συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο. Ωστόσο, αυτό δεν διασφαλίζει την παρουσία του στους μπλε για τον επόμενο χρόνο, καθώς υπάρχει όρος που λέει ότι αν έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού θα έχει το δικαίωμα να την αποδεχτεί.

Όσο για το ενδεχόμενο μετεγγραφής του σε κυπριακή ομάδα, ισχύουν άλλα δεδομένα. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να αποζημιωθεί με το παραπάνω ο σύλλογος της Άχνας. Ο λόγος είναι ότι, πέραν της αξίας του, υπάρχει και το εμπάργκο μετεγγραφών που επέβαλε η ΦΙΦΑ. Κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να χάνει ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασής τους.

Ο πρώτος σκόρερ του Εθνικού με 16 γκολ, ο οποίος είχε την πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα του, δεσμεύτηκε ότι θα φύγει από το Δασάκι μόνο αν βρει ομάδα εκτός Κύπρου. Συνεπώς, η διοίκηση του Εθνικού έκανε ό,τι μπορούσε για να τον κρατήσει και ελπίζει ότι θα τον έχει στο έμψυχο δυναμικό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η παραμονή του θεωρείται επιβεβλημένη, αφού θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος στη γραμμή κρούσης.

Ο Κατσιαράβα, από την πλευρά του, θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. «Σύμμαχός» του η πρόσφατη κλήση που πήρε από την Εθνική Γεωργίας, για το παιχνίδι με τη Μολδαβία, που θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου. Λόγω της συμμετοχές που παίρνει με την Εθνική Γεωργίας, οι μετοχές του ανέβηκαν ακόμη περισσότερο.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση συνεχίζει την προσπάθεια για παραμονή των παικτών, που στελέχωσαν το ρόστερ στη λήξασα σεζόν. Για την ώρα αποχώρησαν οι Εμίλιο Ζελάγια και Γιάννης Χατζηβασίλης, οι οποίοι θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Απόλλωνα. Δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές, των οποίων η απουσία δεν μπορεί να αναπληρωθεί με την έλευση αντικαταστατών τους. Οι μπλε ευελπιστούν ότι δεν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση από το ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ