Διαμάντι από το Καμερούν…

Ο 24χρονος επιθετικός αποτελεί έναν παίκτη με εκρηκτικότητα και που μπορεί με μεγάλη ευκολία να σκοράρει και να δημιουργήσει πολλά προβλήματα...

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το να βγάζεις συμπεράσματα από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν είναι πάντα πολύ επικίνδυνο. Όταν όμως βλέπεις ότι η ποιότητα ενός ποδοσφαιριστή τον κάνει να ξεχωρίζει από τα φιλικά και έχει και συνέχεια στα επίσημα, τότε λες ότι κάπου εδώ πέτυχες διάνα.

Έτσι πρέπει να αισθάνονται στον Εθνικό με την περίπτωση του Καμερουνέζου Ιμπραχίμ Κονέ, ο οποίος αποτελεί ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα της Άχνας. Ο 24χρονος επιθετικός αποτελεί έναν παίκτη με εκρηκτικότητα και που μπορεί με μεγάλη ευκολία να σκοράρει και να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Όλα αυτά τα στοιχεία είναι που έκαναν τον Γιάννο Δημοσθένους να ψάξει την περίπτωσή του και να παλέψει για να τον πάρει στον Εθνικό, προσφέροντάς του μάλιστα διετές κλειστό συμβόλαιο με ρήτρα αποδέσμευσης. Κάτι που δείχνει περίτρανα ότι στο Δασάκι ήταν βέβαιοι ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Είναι τέτοια και η ηλικία του, όπου δεν αποκλείεται αν συνεχίσει έτσι, τον Ιανουάριο να προκύψει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες. Πάντως, δεν αποκλείεται και ένα-δυο ακόμη ποδοσφαιριστές του Εθνικού να κεντρίσουν τα βλέμματα στην πορεία του πρωταθλήματος.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ