aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΔεν θέλει να πληρώσει ούτε σεντ…

Δεν θέλει να πληρώσει ούτε σεντ…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Εθνικός Άχνας έχει θέσει ως στόχο να στηριχθεί όσο μπορεί στους Κύπριους ποδοσφαιριστές και επιδιώκει να έχει στο ρόστερ του αρκετό κυπριακό αίμα. Στην πρεμιέρα ο Γιώτης Εγκωμίτης είχε χρησιμοποιήσει τρεις Κύπριους. Τους Χριστοφή, Παπαγεωργίου και Κυπριανού. Με το πρόστιμο προς τις ομάδες να έχει εκτοξευθεί φέτος στις €8.500 αν δεν χρησιμοποιηθεί κανένας Κύπριος στην ενδεκάδα και στις €2.000 για ένα Κύπριο, είναι λογικό λοιπόν να τεθεί ως στόχος της ομάδας να μην πληρώσει ούτε σεντ ως πρόστιμο στην Ομοσπονδία.

Έτσι, σε κάθε παιχνίδι η ομάδα της Άχνας θα έχει στην ενδεκάδα της τουλάχιστον δύο Κύπριους, αν και πολλές φορές ο αριθμός αναμένεται να είναι και μεγαλύτερος. Από τη στιγμή που οικονομικά η ομάδα κάνει αγώνα καθημερινά για να επιβιώσει και να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της, δεν θα ήθελε με τίποτα να επιβαρυνθούν τα οικονομικά της με τέτοιες ποινές. Ο Εγκωμίτης το έχει πάντα στο μυαλό του, όμως το σημαντικό είναι ότι δεν το κάνει αυτό από υποχρέωση αλλά επειδή διαθέτει στο ρόστερ του αξιόλογους Κύπριους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά και να του δώσουν λύσεις. Μάλιστα, με την επιστροφή του Μάριου Ηλία αυξάνονται ακόμη περισσότερο οι επιλογές του.

Ρεπό το Σαββατοκύριακο…
Επ’ ευκαιρίας της διακοπής του πρωταθλήματος ο Γιώτης Εγκωμίτης έχει δώσει ρεπό ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές. Έτσι, τόσο χθες όσο και σήμερα δεν υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση με την επιστροφή να γίνεται αύριο Δευτέρα. Ουσιαστικά τότε θα αρχίσει και η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τη Δόξα, όπου στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη για να διεκδικήσει τη νίκη. Κάτι που αν πετύχει θα της δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ