aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΔεν παίζει μόνος ο Μάριος Ηλία…

Δεν παίζει μόνος ο Μάριος Ηλία…

Τις τελευταίες μέρες είναι αλήθεια ότι το όνομα του Μάριου Ηλία μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο μετεγγραφικό μέτωπο για τον Εθνικό Άχνας. Και αυτό γιατί θέλουν ενίσχυση στο Δασάκι με μία ακόμη αξιόλογη επιλογή και είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον Κύπριο επιθετικό, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΛ.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα νέο όνομα βρίσκεται στη λίστα κι ως εκ τούτου ο Μάριος Ηλία δεν «παίζει» μόνος. Βέβαια, στο Δασάκι δίνουν προτεραιότητα στον Κύπριο επιθετικό, όμως την ίδια ώρα έχουν στα υπόψη εναλλακτικές λύσεις.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχει στα χέρια του και γενικά από τους παίκτες που αποκτήθηκαν, αλλά δεν θα έλεγε όχι σε μία ακόμη προσθήκη που θα του δώσει επιπλέον λύσεις. Η προσπάθεια που γίνεται είναι για ακραίο επιθετικό μιας και εκεί είναι που προορίζεται ο Μάριος Ηλία σε περίπτωση που αποκτηθεί.

Το θετικό, πάντως, είναι πως η ομάδα της Άχνας δείχνει καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα έχει την απαιτούμενη δυναμική για να αντεπεξέλθει των δυσκολιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ