aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Δεν μένει ελεύθερος ο Μάριος Ηλία, οπότε…»

«Δεν μένει ελεύθερος ο Μάριος Ηλία, οπότε…»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ασταμάτητος είναι και φέτος ο Μάριος Ηλία. Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός του Εθνικού, που στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα μπήκε ξανά ως αλλαγή, είδε εκ νέου δίχτυα. Έφθασε στα 7 γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Άχνας. Όσο σκοράρει ο Μάριος Ηλία αυξάνονται και οι μνηστήρες για την απόκτησή του. Αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα από τα ονόματα που ακούγεται έντονα ότι βρίσκονται στις μετεγγραφικές λίστες μεγάλων ομάδων.

Πάντως, για όσους ορέγονται τον Ηλία, ο πρόεδρος Κίκης Φιλίππου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ότι ο διεθνής επιθετικός ανήκει στον Εθνικό και όπως, είτε πέσει η ομάδα της Άχνας στη Β΄Κατηγορία είτε όχι, σε καμία των περιπτώσεων δεν μένει ελεύθερος. Συνεπώς, όποιος ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, όταν έρθει η ώρα θα πρέπει να χτυπήσει την πόρτα του προέδρου.

Στο μεταξύ στο αυριανό παιχνίδι με την Πάφος FC, ο Ηλίας Χαραλάμπους θα έχει σημαντικές επιστροφές, οπότε και θα παρατάξει διαφορετικό πλάνο σε σχέση με το τελευταίο ματς. Συγκεκριμένα επιστρέφουν οι Χουντόμπιακ και Ταρασόφς που εξέτισαν την ποινή τους και θα αποτελέσουν νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ