aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΔεν γλίτωσε το νυστέρι ο Μπογκντάν Γκαβρίλα

Δεν γλίτωσε το νυστέρι ο Μπογκντάν Γκαβρίλα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο άτυχος Μπογκντάν Γκαβρίλα (φωτό), ο οποίος υπέστη κάταγμα κλείδας στο ματς με την Αναγέννηση (5-3) και θα λείψει για καιρό από τα ματς του Εθνικού, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Από τον Ρουμάνο περίμεναν πολύ περισσότερα οι μπλε και σε μία περίοδο που έδειχνε να ανεβάζει στροφές ήρθε ο τραυματισμός. Από εκεί και πέρα, ο νέος προπονητής του Εθνικού, Βάλντας Ιβανάουσκας, περιμένει να ξεκαθαρίσει το ιατρικό δελτίο για να δει ποιους ποδοσφαιριστές θα υπολογίζει για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τη Δόξα.

Υπάρχουν εφτά παίκτες που αντιμετωπίζουν τραυματισμό και τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί ποιοι θα προλάβουν τον αγώνα με τους πράσινους στο Μακάρειο. Συγκεκριμένα τραυματίες είναι οι Πινσέλι, Κιπιάνι, Χατζηβασίλης, Σικάρσκι, Φιλίποφ, Γκριγκαλάβα και Ιλουρίντζε.

Από τους προαναφερθέντες είναι πιο δύσκολο να προλάβουν οι Κιπιάνι και Γκριγκαλάβα, ενώ οι υπόλοιποι θα κάνουν αγώνα δρόμου. Από τις προπονήσεις απουσιάζουν ο Μάρτιν Μπογκαντίνοφ που συμμετέχει στην Εθνική Σκοπίων και ο επιθετικός Νίκα Γκριγκαλάβα που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Γεωργίας.

Με αυτά τα δεδομένα γίνεται κατανοητό πόσο ελλιπής είναι η προετοιμασία του Εθνικού για το ματς με τη Δόξα. Ωστόσο, οι μπλε θα προσπαθήσουν να βρουν τις λύσεις για να διεκδικήσουν το διπλό στη Λευκωσία και να πετύχουν δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ