aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Δεν είμαστε ομάδα για υποβιβασμό»

«Δεν είμαστε ομάδα για υποβιβασμό»

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό στέλνουν το μήνυμα ότι η ομάδα τους δεν είναι για υποβιβασμό. Μετά και την ισοπαλία στο «Αμμόχωστος» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, ανέβηκε το ηθικό των ποδοσφαιριστών και υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ανόρθωση.

Ο αρχηγός της ομάδας Εντουάρτο Πινσέλι που θα ηγηθεί του Εθνικού και στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαστε ομάδα για υποβιβασμό. Έχουμε δείξει σε πολλά παιχνίδια ότι έχουμε δυνατότητες. Το έχουμε δείξει και με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα πετύχουμε τον στόχο μας και θα μείνουμε στην Α’ Κατηγορία».

Για τον επικείμενο αγώνα με την «Κυρία», ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είπε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα την οποία σεβόμαστε. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και θα παίξουμε για τη νίκη».

Σήμερα ο Γιώτης Εγκωμίτης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας του. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Κύπριος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα παρατάξει ενδεκάδα με επιθετικό πλάνο για να χτυπήσει το παιχνίδι. Ο Ιλουρίντζε που ξεκίνησε βασικός στην κορυφή της επίθεσης στον αγώνα με τη Σαλαμίνα θα είναι και πάλι στην αρχική ενδεκάδα. Δεν αναμένονται αλλαγές στο αρχικό πλάνο.

Το κλίμα στην ομάδα άλλαξε για τα καλά μετά την ισοπαλία στο «Αμμόχωστος» και ο Εθνικός θα πάει ανεβασμένος κόντρα στην Ανόρθωση με στόχο να πάρει τη νίκη.  Μπορεί η ομάδα να είναι στην προτελευταία θέση με 4 βαθμούς, αλλά υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στο ρόστερ, αλλά και μεγάλη εκτίμηση από την πλευρά της διοίκησης για την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Κύπριος τεχνικός.

Στο Δασάκι αναμένεται αύριο αρκετός κόσμος από την πλευρά της Ανόρθωσης και αυτό θα φέρει οικονομικό όφελος στον σύλλογο της Άχνας. Επίσης το ότι θα υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο, είναι κάτι που θα αποτελέσει και επιπρόσθετο κίνητρο για τους παίκτες του Εγκωμίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ