aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Δεν μπορεί να γίνεται θέμα της ημέρας τα 1.500 ευρώ»

«Δεν μπορεί να γίνεται θέμα της ημέρας τα 1.500 ευρώ»

ΤΟΥ ΝΙΚΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Κίκης Φιλίππου τοποθετήθηκε για το πρόστιμο των 1.500 ευρώ, που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής στον Εθνικό και δεν πληρώθηκε, για μη χρησιμοποίηση δεύτερου Κύπριου παίκτη στην ενδεκάδα του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. «Ήταν παράλειψη. Θα πληρώσουμε τα 1.500 ευρώ για να μην ανησυχεί η ΚΟΠ και ο αθλητικός δικαστής», ανέφερε στο «Goal».

Ο Κίκης Φιλίππου τόνισε επίσης ότι: «Υπάρχει διαφορά από το να είσαι μέρα-νύχτα σε ένα γραφείο και να είσαι μέρα-νύχτα στα γήπεδα. Αυτοί όλοι που κάθονται στα γραφεία μέσω του ποδοσφαίρου φαίνονται. Η ομοσπονδία έχει 100 υπαλλήλους. Πες ότι το ξεχάσαμε. Έρχονται πολλά φαξ. Δεν μπορούσαν με ένα τηλεφώνημα να μας ενημερώσουν; Δεν μπορεί να γίνεται το θέμα της ημέρας τα 1.500 ευρώ».

Ο Νίκα Κατσιαράβα βρίσκεται σε φόρμα και θα αποτελέσει το όπλο του Βάλντας Ιβανάουσκας στο μεθαυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Γεωργιανός στράικερ, ο οποίος μετρά 8 γκολ, σκόραρε στα δύο τελευταία παιχνίδια με τον Άρη και την ΑΕΖ, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Πάντως, παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε για ενδιαφέρον άλλων ομάδων, οι παράγοντες του Εθνικού τονίζουν ότι δεν έχουν στα χέρια τους πρόταση από καμία ομάδα.

Ο Κατσιαράβα θα αποτελέσει σε άλλο ένα παιχνίδι το επιθετικό δίδυμο με τον Αργεντινό Εμίλιο Ζελάγια. Ο Αργεντινός δεν σκόραρε στα τελευταία παιχνίδια και θα ψάξει και αυτός το γκολ στο αυριανό παιχνίδι.  Εκτός πλάνου του Ιβανάουσκας για το αυριανό παιχνίδι είναι οι τιμωρημένοι Πινσέλι και Αρέστη, όπως και ο τραυματίας Γκαβρίλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ