aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΔεμένο σύνολο με ομοιογένεια...

Δεμένο σύνολο με ομοιογένεια…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η πορεία του Εθνικού στο φετινό πρωτάθλημα κάθε άλλο παρά απαρατήρητη μπορεί να περάσει. Δεν είναι άλλωστε και το πιο εύκολο για μία ομάδα που έρχεται από τη Β’ Κατηγορία, έχοντας έναν τόσο μικρό προϋπολογισμό να καταφέρνει να πετυχαίνει αυτά που πέτυχε η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Οι επτά βαθμοί είναι πέρα για πέρα ένας εξαιρετικός απολογισμός και μία συγκομιδή που πιθανόν ούτε και οι ίδιοι οι άνθρωποι που είναι κοντά στον σύλλογο να μην περίμεναν. Η δουλειά όμως και οι επιλογές που έγιναν το καλοκαίρι φαίνεται να φέρνουν νωρίς τα θετικά αποτελέσματα.

Τρία γκολ έχει σημειώσει ο Μιγκελίτο και δύο ο Κονέ. Δύο παίκτες οι οποίοι έχουν συμβάλει τα μέγιστα σε αυτό το εκπληκτικό ξεκίνημα των «μπλε». Ο πρώτος κάνει φοβερή δουλειά στο γήπεδο και τα τρία γκολ για έναν μέσο είναι εκπληκτικό στατιστικό, ενώ το ρεκόρ του σε γκολ ήταν εννέα τη σεζόν 2014-15 έχοντας σκοράρει τα πέντε από το σημείο του πέναλτι. Δύσκολο να το ξεπεράσει αλλά με τον ρυθμό που πάει κανείς δεν ξέρει.

Σε ό,τι αφορά στον δεύτερο, από την πρεμιέρα έδειξε ότι είναι παίκτης με ταχύτητα, ποιότητα και που έχει τις δυνατότητες να πετύχει πολλά. Αποτελεί και αυτός ένα σημαντικό γρανάζι για την ομάδα, που διαθέτει ένα συμπαγές σύνολο. Εκεί είναι που στηρίζεται και ο Εγκωμίτης. Η ομάδα έχει ομοιογένεια και έχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, κάτι που βγαίνει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ