aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΔεκαπενθήμερο χρυσάφι για τον Εθνικό Άχνας

Δεκαπενθήμερο χρυσάφι για τον Εθνικό Άχνας

TOY ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Δεκαπενθήμερο από… χρυσάφι για τον Εθνικό Άχνας στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία. Η προσφυγική ομάδα κατάφερε μέσα στις τελευταίες δεκαπέντε μέρες και τρεις μόλις αγώνες, κόντρα σε Ολυμπιακό, Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ, να μαζέψει εφτά βαθμούς, με δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Η εξαιρετική περίοδος που διανύει, με τον Ηλία Χαραλάμπους στον πάγκο, αναδεικνύεται από το γεγονός πως προηγουμένως είχε βάλει στο «σακούλι» της δώδεκα βαθμούς, στις 20 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Παράλληλα, θα μπορούσε να είχε κάνει το απόλυτο τρία στα τρία, αν παρά την απερίσκεπτη κόκκινη κάρτα του Σάβιτς, απέναντι στους ερυθρόλευκους της Αμμοχώστου κατάφερνε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα στο σκορ.

Η σωτηρία ασφαλώς φαντάζει ακόμα δύσκολη, αφού και οι υπόλοιπες ανταγωνίστριες ομάδες είναι διατεθειμένες να παλέψουν μέχρι τέλους. Ωστόσο με εμφανίσεις σαν αυτές στα τρία τελευταία παιχνίδια, ο Εθνικός Άχνας μπορεί να είναι αισιόδοξος, ότι θα καταφέρει να καλύψει την διαφορά των πέντε βαθμών, από τη δέκατη θέση και την παραμονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ