aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Δεύτερη συνεχόμενη νίκη... και ανεβαίνουμε»

«Δεύτερη συνεχόμενη νίκη… και ανεβαίνουμε»

Το δελτίο Τύπου του Εθνικού Άχνας για τη νίκη επί της ΑΕΖ, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: «Εννέα λεπτά ήταν αρκετά για να επικρατήσει ο ομάδα μας απέναντι στην ΑΕΖ και να πάρει για πρώτη φόρα δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Η σημαντική αυτή νίκη δίνει βαθμολογική ανάσα στην ομάδα μας και τη φέρνει πλέον στην όγδοη θέση μαζί με τη Νέα Σαλαμίνα.

Το σκορ άνοιξε ο Κατσιαράβα  στο 4’, διπλασιάζοντας τα τέρματά του στο 6’. Ο Γιάννης Χατζηβασίλη μπήκε και αυτός στην λίστα των σκόρερ πετυχαίνοντας το 3-0 στο 9’. Με αυτό το σημαντικό προβάδισμα η ομάδα μας μπόρεσε να αποβάλει το άγχος και να έχει τον απόλυτο έλεγχο του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να είναι επικίνδυνη θέλοντας να εκμεταλλευτεί τους ανοιχτούς χώρους της αντίπαλης ομάδας. Παρά την σαφή υπεροχή της ομάδας μας, η ΑΕΖ κατάφερε να μειώσει σε 3-1 στο 67′. Δεν υπήρξαν άλλες μεταβολές στο σκορ με την ομάδα μας να διαφυλάσσει το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα, φτάνοντας έτσι στην πέμπτη της νίκη της στο πρωτάθλημα. Είναι εμφανές ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν αφήσει πίσω τους τα ατυχές αρνητικά αποτελέσματα και όλοι επικεντρώνονται πλέον στο να κερδίσουν το χαμένο έδαφος.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το Δασάκι εξελίσσεται σε μία από τις δυσκολότερες έδρες στο φετινό πρωτάθλημα αφού η ομάδα μας μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες στην έδρα της. Αυτή η νίκη έχει αναμφισβήτητα ανεβάσει την ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας μας ενόψει του δύσκολου αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο.

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, οι ποδοσφαιριστές μας καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια τις τελευταίες αγωνιστικές με την παρουσία τους στο γήπεδο να είναι ιδιαίτερα δυναμική. Την ίδια δυναμική παρουσία περιμένουμε να έχουμε όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στην κερκίδα από τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας στις επόμενες αγωνιστικές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ