aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΧάθηκε μόνο μια μάχη

Χάθηκε μόνο μια μάχη

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος γνωρίζοντας την πρώτη ήττα, με 0-1 από την Αλκή. Στο Δασάκι είναι ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, όμως, όχι και από το αποτέλεσμα αφού ο στόχος ήταν να ξεκινήσει νικηφόρα τη σεζόν. Αυτό που έφερε στεναχώρια είναι το ότι η ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε την παραδοσιακά δυνατή έδρα της. Το μήνυμα που βγαίνει από τις τάξεις της ομάδας είναι πως χάθηκε απλώς ένα παιχνίδι και τίποτα παραπάνω.

Στην πρεμιέρα με την Αλκή η ομάδα της Άχνας παρουσιάστηκε με προβλήματα, τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και επιθετικά και δεν ικανοποίησε. Μόλις πριν από την έναρξη του αγώνα προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με το δελτίο υγείας του Κροάτη στόπερ Νταβόρ Ρόκας που ήταν δηλωμένος στην αρχική ενδεκάδα κι ενώ έκανε και κανονικό ζέσταμα με την υπόλοιπη ομάδα, τελικά τη θέση του Ρόκας πήρε ο Σικάρσκι που αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας και μετακινήθηκε στα στόπερ ο Ντόβπνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ