aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Χάθηκαν 39,5 δισεκατομμύρια ευρώ και ασχολούμαστε με τους φακέλους»

«Χάθηκαν 39,5 δισεκατομμύρια ευρώ και ασχολούμαστε με τους φακέλους»

Ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου μέσω σημερινών ραδιοφωνικών του δηλώσεων, πέραν της μεγάλης επιτυχίας της ομάδας του κόντρα στην Ανόρθωση χθες (2-1), αναφέρθηκε στο στοίχημα και στους φακέλους.

«Πρέπει να ζήσουμε με το στοίχημα γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού. Μας ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγει μια ομάδα από το στοίχημα, εμείς στείλαμε και επιστολή στο υπουργείο. Είναι κρίμα. Η Κύπρος έχει πάρει 70 φακέλους τα τελευταία χρόνια και είναι όλες οι ομάδες μέσα, χωρίς εξαίρεση», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε: «Έχουμε χάσει την αξιοπιστία και την περηφάνια μας, γίναμε θέμα συζήτησης. Πρέπει να το πολεμήσουμε όλοι μαζί αυτό, με οποιονδήποτε τρόπο. Στην Κύπρο έχουν χαθεί 39,5 δισεκατομμύρια, υποφέρουμε όλοι μας και δεν ασχολούμαστε τόσο όσο με τους φακέλους. Γιατί είναι κάτι που ενδιαφέρει τον κόσμο, το μόνο που του έμεινε ως όαση είναι το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ