aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΧαραλάμπους: «Μια από τις χειρότερες μας εμφανίσεις»

Χαραλάμπους: «Μια από τις χειρότερες μας εμφανίσεις»

Ως μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις της ομάδα του χαρακτήρισε την αποψινή κόντρα στην Ομόνοια, για την ένατη αγωνιστική, ο προπονητής του Εθνικού Ηλίας Χαραλάμπους.

Όσα δήλωσε ο Ηλίας Χαραλάμπους:

Αρχικά είπε: «Γνωρίζαμε ότι σήμερα είχαμε δύσκολο παιχνίδι ασχέτως από τη βαθμολογική θέση της Ομόνοιας. Γνωρίζουμε τη δυναμικότητα αυτής της ομάδας. Για μένα έκανε την καλύτερη της εμφάνιση στη φετινή χρονιά. Αντίθετα εμείς κάναμε μια από τις χειρότερες μας εμφανίσεις. Όπως φάνηκε μας στοίχισαν και οι πολλές απουσίες που είχαμε χωρίς να είναι δικαιολογία. Η Ομόνοια ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Ο δρόμος είναι μακρύς, υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ξεκουραστούμε και να επαναφέρουμε την ομάδα όσο πιο γρήγορα στις καλές εμφανίσεις. Πρέπει να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας: «Μας ανησυχεί ότι δεν παίρνουμε βαθμούς αλλά από την άλλη είναι πολύ νωρίς να τα βάλουμε κάτω. Με μια 1-2 νίκες μπορούμε να φτάσουμε τις ομάδες που είναι πάνω από μας. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βελτιωθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ